Jerbe, coroane si aranjamente

Aranjamente florale, coroane, jerbe.

Compania de servicii funarare Stanicol Imex este alaturi de toate familiile care trec prin dureroasa clipa a despartirii de persoana draga lor! Dorim sa ne exprimam sincerele regrete si sa va amintim ca puteti conta pe noi in aceste momente care au o incarcatura puternica pentru toti cei care l-au cunoscut pe raposat. Tot ceea ce va ramane de facut este sa ii oferiti un ultim omagiu si va luati ramas bun de la trupul neinsufletit. De acum inainte singura legatura emotionala cu raposatul va fi exprimata prin florile pe care le veti putea aduce la mormantul sau.

In simbolistica religioasa, florile funerare semnifica frumusetea Raiului. Exprima puritate si gingasie, exact ca sufletul celui drag care v-a parasit. Echipa noastra va pune la dispozitie o varietate de coroane si jerbe cu modele distincte, pe care sa le alegeti in functie de preferinte si buget.

Cele mai comune flori sunt: garoafele, crizantemele, trandafirii, irisul si calele, dar putem realiza la comanda orice model la dimensiunea pe care o solicitati.
Culorile florilor au si ele o simbolistica aparte, exprimand sentimentele pe care doriti sa le transmiteti. De exemplu irisul exprima speranta, trandafirii rosii simbolizeaza dragostea, cei albi puritatea, iar cei galbeni prietenia. Crizantema este emblema sinceritatii, iar calele exprima puritatea persoanei plecate din aceasta viata, renasterea si invierea. Garoafele sunt cele mai cautate flori pentru aranjamentele florale, cele rosii semnificand admiratia, in timp ce garoafele albe exprima afectiunea pura si inocenta.
Puteti folosi aceste simboluri pentru a va decide ce tip de flori sa alegeti sau ce combinatii sa realizati.
Acestea pot fi insotite de mesaje de adio scrise pe o panglica atasata aranjamentului floral. Prin aceste mesaje va exprimati iubirea sau durerea nemarginita pentru trecerea in nefiinta a omului drag. Daca va simtiti neputinciosi si nu aveti forta sufleteasca de a scrie cateva cuvinte, noi va sugeram niste mesaje clasice dintre care puteti alege, care sa apara odata cu numele familiei dvs: "nu te vom (voi) uita niciodata", "un ultim omagiu", "sincere regrete", "regrete eterne", "vei ramane vesnic in amintirea mea (noastra)", "sincere condoleante", "cu sufletul indurerat".

Indiferent daca va doriti un model fastuos, elegant, modest sau simplu de aranjament floral, agentia de servicii funerare Anthony va sta la dispozitie pentru a va indeplini dorintele. Va puteti inspira din fotografiile noastre expuse pentru a crea un model personalizat sau puteti comanda unul dintre numeroasele noastre aranjamente.

Suntem alaturi de dvs in gasirea celei mai eficiente si potrivite solutii, gandite in jurul nevoilor si bugetului pe care le aveti. Prin serviciul nostru funerar mobil ne putem deplasala la domiciului dvs, gratuit, pentru a va face livrarea. Daca locuiti in Bucuresti sau Ilfov, o echipa va veni la dvs cu aranjamentele florale si alte accesorii de care aveti nevoie pentru buna desfasurare a inmormantarii.

Contactati-ne cu incredere si va vom dovedi ca suntem atat prietenul dvs cat si furnizorul de incredere care va livreaza toate cele necesare pentru un ultim omagiu. Fiti puternici in aceste momente de cumpana si pastrati in amintirea dvs toate clipele fericite pe care le-ati petrecut alaturi de persoana pierduta!