Transport

De mai bine de 25 de ani conducem sufletele plecate din lumea celor vii, pe drumul catre viata vesnica si suntem alaturi de familiile indurerate prin sprijin material si moral. Ne indeplinim sarcinile pana la capat cu profesionalism, demnitate si promptitudine, dar mai ales cu devotament si atentie acordata pana si celui mai mic detaliu.
Stanicol Imex ofera servicii funerare complexe printre care: transport funerar intern. Astfel vom reusi sa va luam o piatra de pe inima in ceea ce priveste buna organizare a ceremoniei funerare care comemoreaza viata omului drag ce si-a dat ultima suflare.

Transport funerar

Compania de servicii funerare Stanicol Imex ofera transport funerar intern  cu masini si limuzine moderne, autorizate la standarde UE. Putem pune la dispozitie pentru ceremonialul funerar: microbuze pentru transport persoane, familie, preoti, masini pentru transportul florilor.
Transportul persoanei decedate se face in cele mai bune conditii de pastrare si igiena. Pentru ceremonialul funerar, transportul familiei, participantilor si preotilor se poate face cu microbuze, iar coroanele si aranjamentele florale pot fi duse la cimitir cu autovehicule speciale.