DESPRE NOI

Viata este conceputa din milioane de momente fericite, zambete si bucurii, dar si clipe triste, pline de suferinta, amestecate cu furie si neputinta, ca atunci cand pierdem pe cineva drag pentru totdeauna. In acele momente rasar sentimentele de refuz si jale, apar regretele si durerile care lasa urme adanci in suflet.

De mai bine de 25 de ani Stanicol Impex SRL este alaturi de familiile indurerate, cu suport moral, emotional si material. Toate actiunile noastre sunt ghidate de principii etice, valori demne si obiective inalte. Am reusit astfel sa ne cladim o reputatie a calitatii serviciilor oferite, ca urmare a atentiei pe care o acordam fiecarui detaliu in parte. Devotamentul nostru se oglindeste in implicarea si promptitudinea cu care ne indeplinim toate sarcinile.

SERVICII FUNERARE OFERITE CU PROFESIONALISM, DEMNITATE SI PROMPTITUDINE

In prezent, Stanicol Impex este una dintre cele mai apreciate agentii de servicii funerare din Constanta. Acest renume reprezinta o rasplata pentru atentia pe care o acordam fiecarei familii care apeleaza la noi, pentru profesionalismul cu care tratam dorintele sau cererile lor si respectul cuvenit omului drag care a parasit lumea celor vii.

Firma noastra pune in slujba familiilor indoliate atat timpul cat si experienta sa vasta, astfel incat decedatul sa primeasca un ultim omagiu incununat cu recunostinta si respect si sa beneficieze de o ceremonie funerara demna, organizata in mod impecabil.

Cand pierdem pe cineva drag este firesc sa incercam sa oferim un ultim omagiu deosebit. Pentru ca intelegem asta, suntem alaturi de dumneavoastra astfel incat respectul din urma sa fie incununat cu recunostinta.

Conform doleantelor dvs ne putem ocupa in detaliu de intreg protocolul: intocmirea tuturor documentelor necesare, pregatirea sicriului, transportul mortuar cat si al intregului cortegiu funerar, respectarea traditiilor religioase, aranjamente florale, locuri de veci si monumente funerare.

Intr-un moment atat de delicat, veti descoperi in Stanicol Impex SRL un sprijin de nadejde. Apelati pe noi in aceste clipe de grea incercare si durere! Va oferim suport non-stop si consiliere pentru a gasi impreuna solutii eficiente, potrivite nevoilor dumneavoastra, apeland la numarul de telefon 0724 375 344.

Suntem alaturi de dumneavoastra, 24h/zi, 7 zile din 7, cu servicii si produse funerare de cea mai buna calitate, livrate in cele mai bune conditii si in cel mai scurt timp. Puteti conta pe profesionalismul, demnitatea si promptitudinea noastra.