SICRIE SI ACCESORII

Casa mortuara Stanicol este alaturi de toate familiile indoliate, oferindu-le sustinere atat morala, cat si materiala. Scopul nostru este de a le oferi oamenilor indurerati ajutorul de care au nevoie, simplificandu-le astfel povara ce le-a fost data in urma tragediei prin care trec.

Daca ati ajuns pe aceasta pagina, inseamna ca o persoana draga voua a trecut in nefiinta. In aceste clipe de grea incercare va propunem sa lasati in serviciul nostru toate detaliile care tin de buna desfasurare a unei inmormanatari demne. Noi nu va putem vindeca ranile din suflet, insa va putem oferi sprijin emotional, va putem sfatui si ghida pasii pentru a aduce un ultim omagiu celui care si-a petrecut ultimele zile pe pamant.

Sicriul, fiind considerat casa celui decedat, este un element foarte important in traditia populara romaneasca. Casa mortuara Stanicol va pune la dispozitie modele variate de sicrie elegante, luxoase sau economice, dar si pachete rentabile, din care puteti alege in functie de buget si nevoi.

Sicriele pe care vi le propunem sunt calitative si sigure, fiind realizate din esente tari de lemn de plop, brad, fag, frasin, stejar, pin, nuc sau mahon. Cele de lux dispun de un model unicat cu motive religioase si florale, sunt captusite la interior cu o lenjerie alba de calitate si acoperite cu 2 capace care se deschid independent, astfel incat raposatul sa poata fi vazut la fata de catre rude si apropiati. Aceste sicrie de lux sunt destinate ceremoniilor funerare sofisticate.
Cele standard sunt simple, fara modele extravagante, la preturi accesibile, dar realizate cu aceeasi atentie cu care sunt lucrate si cele de lux. Sunt potrivite pentru ceremoniile funerare modeste sau restranse, cu un buget mai mic.
Puteti alege un sicriu si in functie de nuatele pe care le preferati: alb, negru, bej, brun, bronz, caramiziu, bitum, burgundy sau coniac.

Costurile unui sicriu pot varia in functie de lemnul din care este produs, de gama din care face parte si de modelul dorit. Avem in permanenta stocul plin si suntem oricand la dispozitia dvs pentru a vi le personaliza in functie de dorinte si nevoi. De asemenea, va oferim ajutorul nostru pentru alegerea celei mai bune si rentabile solutii.

In functie de religie, traditie si obiceiuri, va puteti alege modelul dorit, dar si obiectele simbolice care se adauga in cosciug, alaturi de raposat, pentru a-l ajuta in calatoria catre lumea cealalta. Daca aveti nevoie de informatii cu privire la obiceiuri si traditii de inmormantare in functie de credinta religioasa de care apartineti, impreuna cu alte detalii despre proceduri si actele necesare va rugam sa ne contactati telefonic .

Puteti contati pe noi in desfasurarea procesului de inmormantare. In aceste momente dificile nu este loc de inselaciuni sau fapte lipsite de respect fata de dvs si familie si cu atat mai putin fata de omul decedat. Garantam calitatea si siguranta pe care o promitem!


GALERIE


SICRIE SI ACCESORII

SICRIE SI ACCESORII

SICRIE SI ACCESORII

SICRIE SI ACCESORII

SICRIE SI ACCESORII

SICRIE SI ACCESORII

SICRIE SI ACCESORII

SICRIE SI ACCESORII

SICRIE SI ACCESORII

SICRIE SI ACCESORII

SICRIE SI ACCESORII

SICRIE SI ACCESORII